Ja dat hebben we! Wanneer je inlogd in het controlpanel DirectAdmin van je domein door in de browser naar https://www.[jouwdomein].nl:2222 te gaan en klikt op?Advanced tools en vervolgens Installatron Applications Installer. Klik in dit scherm op Applicatie verkenner en scrol naar Apps voor Content Management Systemen.
Hier kun je informatie vinden over content management systemen en ze uitproberen. Mocht je nog hulp nodig hebben, maak dan een ticket aan.