Je kunt via het controlpanel bij je webspace komen. Hier kun je ook e-mailinstellingen wijzigen en software installeren.
Het controlpanel van jouw domein kun je breiken door https://jouwdomeinnaam.com/cpanel in de webrowser in te vullen.

Voorbeeld: https://domein.com/cpanel

Je kunt ook in cpanel inloggen via het klantbeheersysteem. Login in het klantbeheersysteem, ga naar My Products & Services Product Details.